Op weg naar jouw droombaan

Wij bieden vanaf 2020-2021 samen met Focus Beroepsacademie een breed scala aan beroepsprofielen. Er ontstaat in 2020-2021 een intensieve samenwerking waardoor wij de kennis en expertise op gebied van o.a. dierverzorging, bloem en styling en verwerking van agrarische producten ook aan kunnen bieden aan onze nieuwe leerlingen, net zoals Zorg en Welzijn, Media Vormgeving en ICT, Horeca, Bakkerij en recreatie en Dienstverlening en Producten.

We bundelen hierbij de krachten maar beide vmbo-scholen behouden hun onderscheidende kwaliteiten in één nieuwe onderwijskundige aanpak. Kleinschaligheid staat hierbij hoog in het vaandel. We gaan uit van gepersonaliseerd leren. Hierbij begeleiden we leerlingen bij het ontwikkelen en ontdekken van talenten en vaardigheden. Doelgerichte persoonlijke aandacht, verbondenheid en oog voor geluk en groei staan hierbij centraal. Uw kind is ons middelpunt!

We bieden ons onderwijs komend schooljaar aan in het gebouw van Focus Beroepsacademie!

De richting van het Groen Onderwijs is een actieve richting waarmee je op weg bent naar bijvoorbeeld een baan als dierenartsassistent, hovenier, machinist of verpleegkundige. Welke kant je ook kiest, je bent met jouw eerste stap op weg naar misschien wel jouw droombaan. Wij gaan je hierbij helpen door je te ondersteunen met kennis, aandacht en motivatie. Per slot van rekening leggen we de toekomst in jouw handen. We helpen je niet alleen in je eigen persoonlijke ontwikkeling maar helpen je ook bij je persoonlijke burgerschap. Hoe kan jij als persoon nu bijdragen aan het verbeteren van de maatschappij. Dit doen we door je te onderwijzen in interessante en moderne vakken en een mix van theorie en praktijk. Door deze brede en afwisselende opleiding kun je moeiteloos doorstromen naar alle middelbare beroepsopleidingen.